PolarPro Helix - CP Filter - Burkard Edition

Filtrirni sistem Helix MagLock™ je bil razvit, da bi odpravil težave z natikanjem in snemanjem filtrov, hkrati pa zagotovil filter, ki je po namestitvi varno zaklenjen na mestu. Za razliko od drugih magnetnih sistemov filtrov na trgu sistem Helix zagotavlja popolnoma varno povezavo s pomočjo našega magnetnega mehanizma + zaklepanja s četrtinskim obratom, kar…

Več informacij

224.68 € z DDV 184.17 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Filtrirni sistem Helix MagLock™ je bil razvit, da bi odpravil težave z natikanjem in snemanjem filtrov, hkrati pa zagotovil filter, ki je po namestitvi varno zaklenjen na mestu. Za razliko od drugih magnetnih sistemov filtrov na trgu sistem Helix zagotavlja popolnoma varno povezavo s pomočjo našega magnetnega mehanizma + zaklepanja s četrtinskim obratom, kar omogoča bliskovito hitro namestitev/odstranitev filtrov, hkrati pa zagotavlja, da ostanejo zaklenjeni na mestu tudi v najzahtevnejših fotografskih situacijah. Resnično, ti filtri ne bodo šli nikamor, dokler jih ne boste pripravljeni odstraniti z objektiva! Z razpoložljivimi osnovami z medeninastim navojem 67, 72, 77 in 82 mm bo Helix zlahka pokril celoten arzenal vaših objektivov.

Značilnosti

  • Popolnoma brezhibna izkušnja s filtri - nikoli več si ne nataknite filtra.
  • Novi sistem MagLock™ vsebuje magnete, ki povežejo filter in osnovo za navoj, medtem ko se sistem s četrtinskim obratom zaklene na mestu.
  • Brez vinjetiranja do 17 mm z enim filtrom (16 mm pri Canon/Nikon) in 19 mm z dvema zloženima filtroma.
  • Gumijasti vložek okvirja zagotavlja boljši oprijem v primerjavi z aluminijastimi okvirji za filtre.
  • Medeninasti okvirji za filtre in osnove z navojem.
  • Sprednja in zadnja pokrovčka Defender zagotavljata neprekosljivo zaščito med prevozom in shranjevanjem.
  • Na voljo so 67, 72, 77 in 82-milimetrske osnovne plošče za celotno paleto objektivov.
  • Adventure Assurance™ - Bodite zadovoljni s svojo opremo PolarPro med vsemi svojimi pustolovščinami ali pa vam vrnemo denar.
Parametri

Parametri

Producent: PolarPro
Kategorija: Filtri