RED Pro CFExpress 660GB

Kartice RED®️ PRO CFexpress 660 GB, 1 TB, 1,3 TB, 2 TB in 4 TB, zasnovane v sodelovanju z družbo Angelbird Technologies, so uradno certificirane medijske kartice za sistem kamer V-RAPTOR in so posebej prilagojene potrebam sistema V-RAPTOR™️ ter zajemanju 8K. Mediji so skladni s standardom CFexpress™️ 2.0 tipa B in podpirajo natančno snemanje datotek z visoko…

Več informacij

Posebni dogodki: -74%
1 159 € 305 € z DDV 250 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Kartice RED®️ PRO CFexpress 660 GB, 1 TB, 1,3 TB, 2 TB in 4 TB, zasnovane v sodelovanju z družbo Angelbird Technologies, so uradno certificirane medijske kartice za sistem kamer V-RAPTOR in so posebej prilagojene potrebam sistema V-RAPTOR™️ ter zajemanju 8K. Mediji so skladni s standardom CFexpress™️ 2.0 tipa B in podpirajo natančno snemanje datotek z visoko bitno hitrostjo z zmogljivostjo in vzdržljivostjo industrijskega razreda, ki se razširi na celotno zmogljivost kartice.

Na voljo je pet različic kartice RED PRO CFexpress:

te kartice izpolnjujejo vse RED-ove specifikacije glede kakovosti, zmogljivosti in vzdržljivosti ter so primerljive s prejšnjimi možnostmi medijev RED (npr. RED MINI-MAG®️s).
660 GB in 1,3 TB visoke vzdržljivosti - te kartice imajo enako osnovno strojno opremo (kot 2 TB in 4 TB), vendar dosegajo še daljšo življenjsko dobo z delovanjem v načinu overprovisioned.
Za več podrobnosti in navodila o tem, katera kartica je primerna za vas, kliknite tukaj.

Vsi uradno certificirani mediji prve osebe so bili podvrženi obsežnemu in strogemu testiranju, ki zagotavlja optimalno zmogljivost in zanesljivost. RED toplo priporoča uporabo teh nosilcev, za druge možnosti pa si oglejte seznam dodatne opreme RED APPROVED na spletni strani https://www.red.com/third-party-accessories.


Za kartice RED PRO CFexpress velja podaljšana 36-mesečna omejena garancija, ki jo zagotavlja podjetje Angelbird v Avstriji. Garancija podjetja Angelbird vključuje individualno storitev za stranke, tehnično podporo in brezplačno storitev obnovitve podatkov na ravni strojne in programske opreme. Storitev obnovitve podatkov zajema nosilce, ki so bili fizično poškodovani in/ali imajo težave s programsko opremo, kot so poškodbe podatkov ali datotek. Za težave z mediji ali odpravljanje težav obiščite www.angelbird.com/support. Obiščite njihovo spletno mesto na naslovu www.angelbird.com/warranty-activation in aktivirajte garancijo za izdelek v 30 dneh po nakupu.


KOMPATIBILNOST: RED PRO CFexpress ni združljiv s sistemi kamer DSMC®️, DSMC2®️, RED RANGER®️ ali KOMODO®️.

Parametri

Parametri

Producent: RED
Kategorija: CFexpress

Main parameters

Card capacity660GB
ČLANSTVO (1)

Dodatna oprema za: RED KOMODO (1)

RED KOMODO

 • Brezplačna dostava
 • Brezplačno darilo
Darilo vključeno 155.58 €
Nova kompaktna kamera RED KOMODO je opremljena z novim senzorjem (6K Super 35; globalni
7 228.5 €
Za ta izdelek (1)
 • Pokaži vse
 • RED Pro CFExpress 660GB

  • -74 %
  Posebni dogodki: -74%
  Kartice RED®️ PRO CFexpress 660 GB, 1 TB, 1,3 TB, 2 TB in 4 TB, zasnovane v sodelovanju
  305 €
  Na zalogi 1 ks