SmallRig Basic Cage Kit for RED KOMODO / KOMODO-X 4110

SmallRig Basic Cage Kit za RED KOMODO / KOMODO-X 4110 je zasnovan za lažje snemanje pod nizkim kotom, namestitev monitorja, luknje za pritrditev dodatne opreme in zaščito ohišja kamere. Komplet vključuje kletko (zgornja plošča + leva plošča + desna plošča + osnovna plošča), podporo za adapter za namestitev objektiva, zgornji ročaj NATO in nosilec za monitor.…

Več informacij

250.3 € z DDV 205.17 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Opis izdelka SPECIFIKACIJE VSEBINA EMBALAŽE

Opis izdelka

SmallRig Basic Cage Kit za RED KOMODO / KOMODO-X 4110 je zasnovan za lažje snemanje pod nizkim kotom, namestitev monitorja, luknje za pritrditev dodatne opreme in zaščito ohišja kamere. Komplet vključuje kletko (zgornja plošča + leva plošča + desna plošča + osnovna plošča), podporo za adapter za namestitev objektiva, zgornji ročaj NATO in nosilec za monitor. Držalo za monitor lahko namesti monitor in podpira 180-stopinjsko in 360-stopinjsko nastavitev, kar omogoča priročno spremljanje. Zgornji ročaj je mogoče namestiti prek objemke NATO, ki jo je enostavno razstaviti in sestaviti; po sprostitvi s ključem jo je mogoče nastaviti naprej in nazaj, da se olajša uporaba zaslona LCD na vrhu fotoaparata.

Kletka ima novo bionično zasnovo, ki je zelo skladna z zasnovo fotoaparata; modularna zasnova, zgornja plošča in osnovna plošča se lahko uporabljata neodvisno; po razstavitvi zgornje plošče je združljiva z ročajem KOMODO OUTRIGGER HANDLE in DSMC3 RED TOUCH 7.0". Komplet je opremljen z več vgrajenimi luknjami z navojem 1/4"-20, luknjami z navojem ARRI 3/8"-16, luknjami z navojem 3/8"-16, tirnicami NATO, pritrdišči za hladne čevlje in drugimi vmesniki, kar omogoča enostavno namestitev stranske ročice 3847, mikrofona, magične roke 3873 in druge dodatne opreme. Na sprednji del kletke je mogoče namestiti podporo za nastavek za objektiv, s pritrditvijo nastavka za nastavek Metabones zaščitite nastavek za objektiv fotoaparata in povečate stabilnost snemanja. Na dnu sta vgrajena ploščati izvijač in imbusni ključ za enostavno razstavljanje in sestavljanje.

1. Zaščita ohišja fotoaparata, enostavna namestitev stranskega ročaja, čarobne roke in drugih dodatkov za profesionalno ustvarjanje.
2. Zgornji ročaj je enostaven za razstavljanje, priročen za snemanje pod nizkim kotom, podpira sprednjo in zadnjo nastavitev ter popoln dostop do LCD-zaslona fotoaparata.
3. Nosilec za monitor podpira 180-stopinjsko in 360-stopinjsko nastavitev ter priročno spremljanje monitorja.
4. Adapter za namestitev objektiva podpira zaščito nastavka objektiva fotoaparata in izboljša stabilnost fotografiranja.
5. Nova bionična zasnova, ki je zelo skladna z zasnovo fotoaparata.

Združljivost s podporo za adapter:
Metabones ARRI PL Lens to Canon RF-Mount T Cine Speed Booster ULTRA 0,71x (EOS-R)

Metabones adapter Canon EF Lens to RF-Mount T CINE Speed Booster Ultra 0,71x (EOS-R)

Združljiv s
RED KOMODO-X
RED KOMODO

VSEBINA EMBALAŽE

Zgornja plošča × 1
Leva stranska plošča × 1
Desna stranska plošča × 1
Osnovna plošča × 1
Podpora za adapter za namestitev objektiva × 1
Zgornji ročaj × 1
Nosilec za monitor × 1

SPECIFIKACIJE

Dimenzije izdelka: 167.3 x 119,0 x 173,3 mm
Dimenzije paketa: 277.5 x 147,3 x 58,0 mm
Teža izdelka: 534,0 ± 5,0 g
Teža paketa: 650,7 ± 5,0 g
Materiali: aluminijeva zlitina, nerjavno jeklo

Parametri

Parametri

Producent: SmallRig
Kategorija: Kletke
ČLANSTVO (2)

Dodatna oprema za: RED KOMODO (2)

RED KOMODO

  • Brezplačna dostava
  • Brezplačno darilo
Darilo vključeno 155.58 €
Nova kompaktna kamera RED KOMODO je opremljena z novim senzorjem (6K Super 35; globalni
7 228.5 €

RED Komodo-X

  • Brezplačna dostava
RED Komodo-X je nadgradnja priljubljenega modela Komodo, vendar ima zaradi nadgrajenega
12 017 €
Na zalogi 1 ks
Za ta izdelek (2)