Viltrox AF 27 mm f/1,2 E Pro (E Mount)

Objektiv AF 27 mm F1,2 Pro je po AF 75 mm F1,2 Pro drugi glavni objektiv z izjemno veliko zaslonko iz serije Pro, ki ga je predstavil Viltrox. Nadaljuje neverjetno izjemno visoko ločljivost serije Pro in izjemno veliko zaslonko F1,2 za izjemno prijetno bokeh.

Več informacij

610 € z DDV 500 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Koda artikla:
AF 27/1.2 E
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Objektiv AF 27 mm F1,2 Pro je po AF 75 mm F1,2 Pro drugi glavni objektiv z izjemno veliko zaslonko iz serije Pro, ki ga je predstavil Viltrox. Nadaljuje neverjetno izjemno visoko ločljivost serije Pro in izjemno veliko zaslonko F1,2 za izjemno prijetno bokeh.

- 27 mm goriščna razdalja, velika zaslonka F1,2
- 15/11 elementov objektiva (2 ED, 5 leč z visokim lomnim količnikom in 1 asferična leča)
- Uporaba japonskega materiala HOYA na asferični leči
- Najbližja razdalja ostrenja je 0,28 m
- Zasnova motorja STM, hitro in natančno samodejno ostrenje.
- Odporen na prah in škropljenje

Velika zaslonka F1,2 zagotavlja neprimerljiv učinek zameglitve, ki ustvarja globlji izraz slike z zelo majhno globinsko ostrino. ne glede na to, kako zapleteno je okolje v ozadju, glavno telo še vedno izstopa živo. mehka in očarljiva razostritev, jasna in ostra pri ostrenju. gladek prehod med ostrenjem in razostritvijo.
Zelo velika zaslonka F1,2 odpira več možnosti v temni noči, z višjim časom zaklopa in nižjo vrednostjo ISO .

Kakovost slike objektiva AF 27 mm F1,2 Pro E je še vedno neprekosljiva, tudi ko je zaslonka F1,2 popolnoma odprta, in je vedno ostra od sredine do roba. uporaba posebnega nitratnega materiala HOYA, odličen nadzor kromatske aberacije in disperzije, brez skrbi pri polni zaslonki.

27 mm je enakovredno približno 40 mm pri polnem okvirju, kar je blizu zornega kota človeškega očesa in je zlati standard goriščne razdalje. Dobro se lahko uporablja v mestni fotografiji, humanistiki, pokrajinah in portretni fotografiji. Odprite si zabavo fotografiranja in postanite mojster s polnim delovnim časom.

Hitro in natančno samodejno ostrenje je doseženo s tihim in zelo odzivnim koračnim motorjem STM. z odlično zmogljivostjo samodejnega ostrenja lahko natančno in zanesljivo ujamete vsak odločilni trenutek.

AF 27 mm F1,2 Pro E ima najmanjšo razdaljo ostrenja le 0,28 m in odlične zmogljivosti za bližinsko ostrenje. Izjemno visoka ločljivost na ravni Pro, podrobnosti so jasno vidne, ne le da ohrani več podrobnosti, temveč z vrhunsko veliko zaslonko F1,2 tudi učinkovito poudari objekt.

-Vgrajen visokokakovosten obroč za zaščito pred prahom, ki učinkovito preprečuje prašenje

-Učinkovita struktura, odporna na brizganje, brez strahu pred zapletenimi okolji

-Vodoodporen premaz in premaz proti obraščanju na sprednjem elementu.


Naravnost odlična velika zaslonka prinaša večji svetlobni tok, zaradi spretnega sistema samodejnega ostrenja pa je učinek dihanja nepomemben, kar omogoča, da se ustvarjanje potopi v zgodbo. zanesljiva sposobnost snemanja videoposnetkov, pametno ustvarjanje in osredotočenost na delo.

Parametri

Parametri

Producent: Viltrox
Kategorija: Objektivi

Main parameters

BayonetE-mount
Lens TypeMasivno steklo
Lens suitable forAPS-C
Aperture (f)1.2
Focal length27mm
Auto focusDa

Other parameters

SeriesViltrox Pro