DJI Pocket 2 Creator Combo

DJI Pocket 2 je majhen žepni fotoaparat, s katerim lahko z eno roko zajamete nepozabne trenutke. Opremljen s stabilizacijo gibanja, Pocket 2 posname ostre fotografije in gladke videoposnetke, kar vam daje svobodo pri ustvarjanju čarobnih posnetkov, hitro in enostavno. DJI Pocket 2 se odlično prilega v roko, torbo ali žep, zato ga lahko vzamete s seboj kamor…

Več informacij

412.77 € z DDV 338.33 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

DJI Pocket 2 je majhen žepni fotoaparat, s katerim lahko z eno roko zajamete nepozabne trenutke. Opremljen s stabilizacijo gibanja, Pocket 2 posname ostre fotografije in gladke videoposnetke, kar vam daje svobodo pri ustvarjanju čarobnih posnetkov, hitro in enostavno. DJI Pocket 2 se odlično prilega v roko, torbo ali žep, zato ga lahko vzamete s seboj kamor koli. Ko se začne vaše potovanje ali ko vam nekaj nenadoma pade v oči, je Pocket 2 pripravljen, da vse to posname. Creator Combo vključuje tudi številne dodatke.

DJI Pocket 2 Creator Combo ponuja številne izboljšave v primerjavi s svojim predhodnikom: 1/1,7-palčni senzor CMOS 64 MP, do 8-kratno povečavo, 93° zorni kot in štiri usmerjene stereo mikrofone z DJI Matrix Stereo zvočno povečavo, hkrati pa uporablja kombinacijo lahkega, izjemno kompaktnega 3-osnega stabilizatorja in kamere 4K. Na voljo so tudi nove izboljšave programske opreme, vključno s posodobljeno tehnologijo ActiveTrack 3.0, vgrajenimi glamuroznimi učinki, urejevalnikom AI, hibridnim samodejnim ostrenjem 2.0 in snemanjem gibanja brez potrebe po aplikaciji za pametni telefon. Ima vse, kar potrebujete za mobilno produkcijo v visoki ločljivosti, zato lahko ustvarjate družinske videoposnetke, dodajate posnetke k snemanju ali vlogate svoje najnovejše stvaritve za pretakanje z visokokakovostnimi videoposnetki.

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Action Cameras

Main parameters

Camera Sensor size1/1,7"
Resolution4K
Zoom8x
Type of bayonetvgrajena leča
OutputUSB-C

Other parameters

Versionakcijska kamera
Record formatMP4
Record formatH.264
Lens lens aperture1.8f
Media typeMicro SD