K&F 67mm 2pcs Professional Lens Filter Kit (MCUV/CPL) + Filter Pouch+Lens Cap+3pcs*Cleaning Cloth

67 mm UV filtri za fotoaparat + polarizacijski filtri za objektiv + komplet pokrovčka za objektiv, 3 kosi čistilnih krpic in torbica za filter, K&F Concept Nano K Series

Več informacij

50.36 € z DDV 41.28 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Koda artikla:
SKU.2037V1
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

67 mm UV filtri za fotoaparat + polarizacijski filtri za objektiv + komplet pokrovčka za objektiv, 3 kosi čistilnih krpic in torbica za filter, K&F Concept Nano K Series

* 【 Komplet filtrov za začetnike v fotografiji】 Ta serija K&F Concept Nano K vključuje komplet UV-filtra za fotoaparat + polarizacijski filter za objektiv + pokrovček za objektiv, 3 kosi čistilnih krpic in torbico za filter, ki so najpogosteje uporabljeni predmeti med fotografi.
* 【Optično steklo z nanopremazom】Ti filtri za fotoaparat UV + polarizacijski filtri za objektive, izdelani iz vrhunskih japonskih materialov in okrepljeni z 18 plastmi premaza, ki izboljšuje prodiranje, zmanjšujejo odsev na svoji površini in ne vplivajo na kakovost slike.
* 【Zaščita objektiva fotoaparata pred UV-žarki】Zmanjšuje modri odtenek UV-žarkov in izključuje motnje UV-svetlobe na CCD, izboljšuje jasnost in barvni učinek Zaščita občutljivega objektiva pred praskami, peskom, prahom in madeži med uporabo.
* 【Polarizacijski filter】Polarizacijski filter v tem kompletu selektivno omogoča določeno smer svetlobnih vibracij, da odpravi ali omili močan odboj nekovinskih površin, poveča nasičenost barv in ublaži svetlobno piko.
* 【Kepica objektiva】Kepica objektiva, ki se zaskoči na sredino, ščiti vaš objektiv pred praskami, prstnimi odtisi ter prahom in umazanijo, ko objektiv ni v uporabi.

Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeMCUV+CPL
Format67 mm