Tilta Camera Cage for Sony a6700 Lightweight Kit - Black

Predstavljamo kletko za kamero za Sony a6700 Lightweight Kit, ki je odlična kompaktna možnost za razširitev funkcionalnosti vaše kamere v okolju video produkcije.

Več informacij

184.68 € z DDV 151.38 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Koda artikla:
TA-T54-A-B
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka ČLANKI

Opis izdelka

Predstavljamo kletko za kamero za Sony a6700 Lightweight Kit, ki je odlična kompaktna možnost za razširitev funkcionalnosti vaše kamere v okolju video produkcije.

Ta kletka zagotavlja zaščitni oklep za vaš fotoaparat in ima obsežne možnosti za namestitev dodatne dodatne opreme, kot so sprejemniki za hladno peto, tirnica NATO Rail in navoj 1/4_-20 z lokacijskimi točkami.

Kletka ima odstranljivo spodnjo ploščo ARCA-Swiss, ki omogoča hiter prehod, saj omogoča uporabo glav stativa in gimbalov, kot sta DJI Ronin RS2 in RS3 Pro.

To ploščo ARCA je mogoče pritrditi na stranski del kletke za kamero, da se prilagodi_o tako vodoravnim kot navpičnim konfiguracijam snemanja.

Kletko odlikuje varna in prilegajoča se oblika, ki uporablja dve kontaktni točki in je združljiva s Sony ECM-W2BT.

Priložena tirnica NATO Rail in zgornji ročaj NATO Top Handle ponujata bolj prilagodljive možnosti snemanja in rokovanja, kar je še posebej uporabno za doseganje posnetkov pod nizkimi koti.

Zgornji ročaj prav tako izboljša možnosti pritrditve z dodatnimi navoji 1/4_-20 in sprejemnikom Cold Shoe, ki je kot nalašč za zunanji monitor.

V ta komplet je vključen tudi hladilni sistem, ki uporabnikom omogoča daljše snemanje brez pregrevanja, se priročno pritrdi s pomočjo vijakov za palec, napaja prek USB-C in ima nastavljive hitrosti ventilatorja.

ČLANKI

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Kletke