Tilta Rear Operating Handle for RS3 Mini

Zadnji upravljalni ročaj za RS3 Mini je odličen način za razširitev funkcionalnosti RS3 Mini, ne da bi pri tem izgubili majhno obliko.

Več informacij

43.65 € z DDV 35.78 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Koda artikla:
TGA-RS3M-ROH
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Zadnji upravljalni ročaj za RS3 Mini je odličen način za razširitev funkcionalnosti RS3 Mini, ne da bi pri tem izgubili majhno obliko.

Ta zadnja ročica ima enako mehansko zasnovo kot naši prejšnji modeli, vendar je zdaj še bolj poudarjena njena vsestranskost in lahkotnost, saj tehta le 206 gramov.

Podobno kot naši drugi zadnji ročaji tudi ta pripomoček omogoča priročen način snemanja posnetkov pod nizkim kotom z večjo prilagodljivostjo in udobjem, kot ga omogočajo običajne nastavitve.

Zaradi prilagojenega nosilca RS3 Mini NATO Mount je ta ročaj izjemno varen in hitro nameščen, varnostni zatič pa zagotavlja večjo varnost in zmanjšuje tveganje, da bi se sistem nenamerno odklopil.

Ročaj, ki ga je mogoče obračati za 360°, omogoča, da se sistem enostavno obrne in zaklene v različne položaje, kar uporabnikom omogoča, da najdejo konfiguracijo, ki jim je najbolj udobna, in jim daje možnost, da po potrebi hitro zamenjajo položaj.

Na vrhu ročaja je nameščen sprejemnik Cold Shoe, ki je odlična točka za namestitev zunanjega monitorja, medtem ko ima sam nosilec navoj 1/4″-20 in dodaten sprejemnik Cold Shoe.

Zaradi tega je zadnji upravljalni ročaj dragocen dodatek k arzenalu vseh filmskih ustvarjalcev, ki iščejo večjo prilagodljivost pri snemanju pod nizkimi koti, hkrati pa ohranjajo lahkoten potek dela s kamero RS3 Mini!

Parametri

Parametri

Producent: Tilta
Kategorija: Ročaji